2018-06-05 05:59:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nézzen szembe a valósággal

Napi horoszkóp június 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma ön igazán elemében van, amit elkezd azt mindenáron be is akarja fejezni. Sem fáradtságára, sem másra nem lesz ma tekintettel, csak a kitűzött célja érdekli, amiért teljes mellszélességgel kiáll. Rengeteg új dologba szeretne belekezdeni. Egy kicsit fékezze magát!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön ma is szenvedélyei rabja, szexuális aktivitása nagy hangsúlyt kap, ha nincs állandó partnere, akkor ezt a fényszöget ön a kreativitásán keresztül éli meg. Képes lesz ma egyedülálló módon, szokatlan hévvel dolgozni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma egy kis önámítással kell számolnia, realitásérzéke cserbenhagyja, kifejezetten kedvezőtlen időszak, hogy hivatása területén döntést hozzon, ha mégis muszáj, akkor törekedjen a világos kommunikációra. Tegye félre ügyeskedő hajlamát, és nézzen szembe a valósággal.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az önre vigyázó Hold ma belépett a Halak jegyébe, ez kifejezetten álmodozóvá teszi. Hangulatvilága, a külvilágra adott reakciói, az érzékeny ösztönössége, kifinomult reagáló képessége és hatalmas fantáziavilága ma értékes tapasztalatokhoz segíti.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai nap kisebb erőfeszítések árán, de nagy elégedettséget jelez. A kemény munka nem esik nehezére és nem is riasztja el. A hosszú távú célok fontosabbá válnak ma a rövid távúaknál, az önfegyelem és az önuralom pedig kimagasló lesz. Ön nem vágyik senki helyeslésére, hiszen tudja, belső iránytűje remekül működik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az egészségügyi problémák a karokat, vállakat veszik célba. Energiaszintje meglehetősen alacsony, jót tenne most egy alapos felülvizsgálat. Lehet, hogy csak egyszerűen túlterhelte magát, sok házimunkát végezhetett, de önt is megnyugtatná, ha utánajárna kellemetlensége okának.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az ön hatodik sorsterületére lépett, jót tesz ilyenkor felülvizsgálni életmódunkat, napi rutinunkat, étkezési szokásainkat. Önt most ezek a kérdések foglalkoztatják, valószínűleg aggodalma teljesen felesleges, ha kedve van, látogasson be egy bioboltba, ahol megfelelő vitaminokat vásárolhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön ötödik sorsterületre lép be ma a Hold, ami garantálja a mélyebb érzelmeket, merje ezeket kimondani, partnerének jól esik ezt hallani. Ez a Hold ma kap egy támogató fényszöget az Uránusztól, így a szerelmi izgalmak szinte biztosítottak a mai napra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napon a család és az otthon lesz a legfontosabb az ön számára, kicsit túlbiztosítja a dolgokat ezen a területen, és ez mások számára fojtogató körülményeket teremthet. A Hold a negyedik sorsterületen önt kicsit befelé fordulóvá is teheti a most, ami esetleg önvédelemből fakad. Ne feledje, mindig csak az ismeretlentől félünk.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A tudás iránti ösztönös vágya nagyon nagy a mai napon, önnek a felszínt kapirgálni nem elég... Lehet, hogy megkeresik önt valamilyen hírközlés vagy médiával kapcsolatos állásajánlattal. A döntés önnél van, biztos lehet az ítélőképességében, mert ön minden helyzetben nagyfokú elővigyázatosságot tanúsít.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha le tud mondani arról, hogy másokat irányítson és megváltoztasson, akkor olyan kölcsönös szabadság születik, amire mindig is vágyott. Amiben ön sem irányítható, és mások véleményére sincs szüksége, mert nem vágyik a többiek elismerésére.



Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma nagyon könnyen meghatódik, és érzékenysége jó cselekedetekre sarkallja. Az üzleti életben megtalálja mos a számítását!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: